TRAGEDIJA IZBJEGNUTA

Autobus planuo u centru Opatije; Lokalni heroji spasili situaciju!

Foto: Facebook/ V.P.

Jutros, u Slatini, dogodio se požar autobusa s belgijskim registracijskim oznakama. Požar je izbio neposredno pored stajališta autobusa, u blizini Inine pumpe. Uzrok požara još uvijek nije poznat.

Svjedoci su izvijestili o velikim prometnim problemima u Rijeci i okolici, uključujući Opatiju i Slatinu. Situacija je mogla biti znatno ozbiljnija da nije bilo pravovremenog djelovanja djelatnika Inine benzinske pumpe i Opatijskog parkinga.

Foto: Facebook/ V.P.

Djelatnici Ine, koji su odmah primijetili dim i plamen, brzo su reagirali koristeći vatrogasne aparate koji su dostupni na pumpi. Njihova obuka i spremnost za ovakve situacije pomogla je u smanjenju razmjera štete. Vatrogasci Opatijske postrojbe stigli su na teren i potpuno ugasili požar.

Vozač autobusa, koji očigledno nije bio upoznat s upotrebom vatrogasnih aparata, pokušao je ugasiti plamen koristeći bočice s vodom, što se pokazalo kao neučinkovito. U pomoć su mu priskočili i djelatnici parkinga te osoblje ugostiteljskog objekta Romero.

Foto: Facebook/ V.P.

Zahvaljujući brzim reakcijama i koordinaciji svih uključenih, šteta je minimizirana, a požar je uspješno stavljen pod kontrolu. Nadamo se da će se uzrok požara uskoro otkriti kako bi se spriječile slične situacije u budućnosti.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari