EVO ŠTO VAS OČEKUJE

Magični Šešir na Trsatu: vrhunska dječja zabava ove nedjelje!

Ove nedjelje, 29. rujna, Nugentov park iza Trsatske gradine postaje prava čarobna oaza za djecu! Posljednje ovogodišnje izdanje manifestacije “Magični Šešir” donosi pregršt sportskih i edukativnih aktivnosti koje će djeci pružiti nezaboravan dan pun zabave, učenja i novih prijateljstava. Od 10 do 13 sati, Trsat će biti ispunjen dječjim smijehom i veseljem dok roditelji uživaju u opuštajućem ozračju prirode.

Magični Šešir nije običan dječji događaj – to je cjelodnevna avantura osmišljena kako bi potaknula dječju kreativnost, motorički razvoj i zdrav duh kroz igru i zabavu! Program nudi raznolike radionice, sportske aktivnosti, pa čak i znanstvene pokuse, a sve to pod stručnim vodstvom edukatora i trenera.

Što vas očekuje?

  • Mala škola olimpizma: u likovnom kutku mališani će istraživati kreativnost dok crtaju olimpijske krugove, dok će u štafetnim igrama saznati više o modernim i antičkim olimpijskim sportovima.
  • Sportska arena: pretvorite se u malog sportaša! Isprobajte odbojku, tenis, badminton, košarku i streličarstvo, uz prijatelje i roditelje.
  • Radionica boćanja: naučite preciznost i vještinu tradicionalnog sredozemnog sporta boćanja kroz mini turnir koji vodi licencirani trener.
  • Judo prezentacija: u suradnji s Judo klubom Rijeka, mali borci upoznat će osnove ovog olimpijskog sporta i naučiti kako razvijati disciplinu i tjelesne vještine.
  • Pokusni eksperimenti: “Putujući znanstvenici” otkrit će djeci čaroliju prirodnih znanosti kroz zabavne pokuse koje možete isprobati i kod kuće.
  • Oslikavanje lica: transformirajte se u morske zvijezde, ribice ili spidermana uz vodoperive boje za lice.
  • Gumeni dvorac: skakanje na napuhancu osigurat će smijeh i uživanje, a istovremeno potiče razvoj motorike i koordinacije kod djece.

Boćarski klub Trsat pobrinut će se da nitko ne žedan dok djeca istražuju svijet sporta i mašte.

Ulaz je besplatan, a svi programi su prilagođeni djeci i vode ih stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. Ne propustite ovaj magični događaj koji spaja zabavu, učenje i zdrav razvoj u jedno!

Za više informacija i sve detalje pratite nas na Facebook događaju Magični šešir na Trsatu 2024.

Mjesni odbor Grad Trsat i Društvo sportske rekreacije Kvarner pozivaju vas da povedete svoje najmlađe i stvorite nezaboravne uspomene na Trsatu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari