UTORAK 1. LISTOPADA

Šetnjom do zdravlja: Kostrena priprema prigodni program za starije osobe

Općina Kostrena u suradnji s udrugom umirovljenika i starijih osoba Kostrene Penko i ove će godine Međunarodni dan starijih osoba obilježiti prigodnim programom.

U utorak 1. listopada okupljanje će započeti u 9 sati u kafiću JK Galeb. Nakon mjerenja tlaka i šećera slijedi šetnja do vaterpolo igrališta, gdje će djelatnici Fakulteta zdravstvenih studija- Rijeka održati vježbe za zainteresirane. Svi zajedno dalje će prošetati duž šetnice te druženje završiti ručkom u restoranu Green Garden Kostrena (nekadašnja “Kostrenka”).

Glavna Skupština Ujedinjenih naroda 14. prosinca 1990. godine proglasila je 1. listopada Međunarodnim danom starijih osoba kako bi se naglasila važnost osiguravanja životne sredine prilagođene potrebama i sposobnostima stanovnika treće dobi, kao poticaj državama članicama da starijim osobama osiguraju zadovoljenje svih njihovih potreba i omoguće sudjelovanje u društvu, u skladu s fizičkim i intelektualnim sposobnostima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari