PAKET24 PREMIJER LIGA

U SUBOTU ZAMET – METKOVIĆ (18) Golik: ‘Vjerujem da ćemo uzeti bodove pred domaćom publikom’

Zamećani najavili utakmicu protiv Metkovića uz atraktivan show

U Centru Zamet danas je održana konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica 4. kola Paket24 Premijer lige u kojoj će Zamet dočekati ekipu Metković Mehanike.

Utakmica se igra ove subote, 28.09. s početkom u 18 sati.

Zamećani ponovo najavljuju atraktivan intro light show prije početka utakmice s početkom u 17.50 h, a ovoga će puta biti korišteno još više produkcijskih uređaja nego na protekloj utakmici – njih čak 80!

Osim samog uvodnog dijela posjetitelji će se ponovo moći zabaviti uz “Dogma Handball Animation” u poluvremenu utakmice i osvojiti vrijedne nagrade.

Na konferenciji za medije sudjelovali su Mateo Hrvatin, trener prve ekipe i Matija Golik, igrač RK Zamet.

Mateo Hrvatin, trener RK Zamet: ”U sportu je odlična stvar to što je svaka subota prilika za novo dokazivanje. Dolazi nam Metković – Mehanika, ekipa koja igra brz i dinamičan rukomet. Pobijedili su prošlu utakmicu kod kuće i sigurno imaju ambiciju i ovdje doći po bodove. Od ponedjeljka se pripremamo za njih. Mali problem nam je ozljeda Mrakovčića, ali ima nas dosta i uvjeren sam da ćemo borbenom utakmicom pokazati da zaslužujemo osvojiti 2 nova boda”.

Matija Golik, igrač RK Zamet: ”Kao što je trener rekao, utakmica s Trogirom je iza nas i pripremamo se za susret s Metkovićem. Analizirali smo ih dobro i imamo još dva dana da doradimo neke finese. Znamo kakva su ekipa i na koga trebamo pripaziti, ali mislim da je ključno da se usredotočimo na našu igru i nametnemo svoj ritam. Igramo kod kuće, tu smo favoriti i vjerujem da ćemo uzeti bodove pred domaćom publikom u odličnoj stmosferi kao što je bila i u protekloj domaćoj utakmici.”

Ulaznice je moguće kupiti u sustavu mojekarte.hr ili od 17 sati na blagajni Centra Zamet.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari