OGROMNA ŠTETA

Teške provale i pljačke u Rijeci: Dvije tvrtke ostale bez dostavnih vozila!

Photo: ILUSTRACIJA/ Zvonimir Barisin/PIXSELL

Nepoznati počinitelj je kaznenim djelom pravnu osobu oštetio za najmanje 26.500 eura, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zaprimili su prijavu o počinjenju teške krađe provaljivanjem na području Kukuljanova kojom je otuđeno kombi vozilo marke Fiat Ducato, registracijskih oznaka Belog Manastira.

Prema dosad utvrđenom, nepoznati je počinitelj je tijekom 27. rujna provalio u prostorije tvrtke te pri tome oštetio dio inventara i uzeo ključeve spomenutog vozila te se njime njime i raznim alatom te drugim predmetima udaljio u nepoznatom smjeru.

Ovim kaznenim djelom tvrtka sa sjedištem u Belom Manastiru oštećena je za najmanje 26.500 eura.

Uz navedeno otuđenje vozila, protekli vikend je evidentirana još jedna teška krađa provaljivanjem kojom je nepoznati počinitelj dan kasnije, 28. rujna na području Škurinjske ceste u Rijeci, iz prostorija riječke tvrtke također otuđio dostavno vozilo.

Uz vozilo je otuđio i elektro materijal u vrijednosti oko 17 500 eura, međutim, to vozilo i dio materijala su jučer pronađeni na području Viškova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari