U SUSJEDSTVU

Sjela na kavu u Italiji pa se šokirala računom, ljudi je napali: ‘Što je tu čudno?!’

Neki tvrde da je u Hrvatskoj na nekim mjestima još skuplje popiti kavu i sok, piše Net.hr.

Jedna je korisnica društvenih mreža prije nekoliko dana sjela na kavu u Italiji i ostala je iznenađena računom za jedan espresso i dvije Coca-Cole. S pogledom na gondole u kafiću kod Trga svetog Marka u Veneciji dobila je račun koji ju je, kako je rekla, šokirao.

”Jeste li ikada negdje popili skuplju limenku pića i espresso?”, pitala je na Threadsu Instagrama. Na računu koji je objavila iznos je 25,50 eura.

Mnogi su joj u komentarima rekli kako se zapravo nema na što žaliti jer je sjela na prepoznatljivu turističku lokaciju, a naveli su i kako je mogla provjeriti cijene prije nego je odlučila naručiti. ”Venecija, pa još i ako je na trgu… Što je tu čudno”, piše u jednom od komentara, a drugi dodaje: ”Pa ja sam u centru Beča popila dvije kave za 70 eura”.

No, bilo je i onih koji tvrde da je u Hrvatskoj na nekim mjestima i skuplje popiti kavu i sok. ”Dođi u Istru negdje uz more pa budeš vidjela što je skupo”, jedan je od komentara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari