NOVA AKADEMSKA GODINA

Gradonačelnik Filipović studentima uputio pismo na početku godine: “Vaš studij definira temelje vašeg uspjeha…”

Riječki gradonačelnik Marko Filipović uputio je pismo studentima povodom početka akademske godine 2024./2025. u kojem uz čestitke naglašava kako je studij odabir koji stvara temelje i gradi ambicije koje će ih voditi više i dalje.

Poštovane i drage studentice i studenti,

iskreno vam čestitam na uspješno upisanom fakultetu i početku jednog velikog, novog razdoblja u vašim životima. Životni izazov koji upravo započinjete, prepun je mogućnosti za stjecanje novih znanja i prijateljstava, ali i osobnog razvoja. Vaš ulazak u svijet visokoškolskog obrazovanja važan je korak, koji donosi mnoge prilike koje će oblikovati vašu budućnost.

Svaka velika promjena nosi sa sobom i nove izazove, no istodobno pruža priliku da razvijate svoje vještine, proširujete vidike i ostvarujete svoje ambicije, kako u profesionalnom, tako i u privatnom životu. Fakulteti u Rijeci nude vrhunsku infrastrukturu i stručne kadrove koji su tu da vas podrže na tom putu. Siguran sam da ćete, uz njihovu pomoć, uspješno savladati sve prepreke i postaviti čvrste temelje za svoj budući profesionalni i osobni uspjeh te sami sebi još jednom dokazati kako je vaš izbor bio i više nego ispravan.

Danas, kada se vraćate u dvorane, ili pak po prvi puta u njih sjedate, nastavljate ili započinjete svoj akademski put, imajte na umu, kako upravo taj put, definira vaše živote, stvara temelje i gradi ambicije koje će vas voditi više i dalje.

Naravno, studentski život nije samo vezan uz predavaonice i učenje. Rijeka je grad koji nudi bogat društveni, kulturni i sportski život, pruža mnoštvo prilika za opuštanje, zabavu i sudjelovanje u raznim aktivnostima. Iskoristite to vrijeme da istražite sve što naš i vaš grad nudi, stvarajući uspomene koje će vas pratiti cijeli život.

Grad Rijeka će sve to vrijeme biti uz vas, kao potpora i podrška, kontinuirano promišljajući daljnji razvoj i poboljšanje životnih prilika, temelja, ali i poslovnih mogućnosti za nastavak vaših života upravo ovdje, u Rijeci.

Na kraju, svim studenticama i studentima želim sretnu, uspješnu i zabavnu akademsku godinu!

 Marko Filipović, gradonačelnik    

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari