TREĆA ETAPA UTRKE

CRO Race 3. listopada stiže u Opatiju, na ovim prometnicama privremena regulacija prometa

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Treća etapa utrke starta u Otočcu, a završava na cilju u Opatiji

Deveto izadnje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 1. do 6. listopada a biciklisti će kroz šest etapa prijeći gotovo 1000 kilometara diljem Hrvatske.

Start treće etape bit će 3. listopada u Otočcu u Ulici kralja Zvonimira od 12:10, a dolazak biciklista na cilj u Opatiju na Slatinu očekuje se oko 15:45. Vrijeme dolaska biciklista na cilj je procijenjeno i može varirati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Privremena regulacija prometa na trećoj etapi Otočac – Opatija vrijedit će 3. listopada od 11:30 do 16:30 sati na cestama Ličko-senjske i Primorsko-goranske županije na ruti: Otočac – Vratnik – Senj – Novi Vinodolski – Bribir – Čavle – Orehovice – Saršoni – Matulji – Volosko – Opatija.

U Gradu Opatiji za sav će promet biti zatvorena dionica ceste Dr. Ivana Poščića – Nova cesta – Velog Jože – Maršala Tita – Rikarda Katalinića Jeretova u razdoblju od 14:00 do 18 sati te će na toj dionici biti ukinute i linije javnog gradskog prijevoza.

Važno je naglasiti da će u zonama starta i cilja biti onemogućen parking.

Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici: https://crorace.com/informacije-o-prometu-cro-race-2024/.

KIDS CRO Race

Peto izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, održat će se i 3. listopada od 11:00 sati u Opatiji na Slatini. Maleni natjecatelji iz Opatije imat će priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 6. listopada u Zagrebu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari