EVO DETALJA

Riječki Advent 2024: Prijavite se za štand na Korzu!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Grad Rijeka raspisao je Javni natječaj za davanje na korištenje površina javne namjene za postavljanje privremenih objekata za organiziranje manifestacija u povodu božićnih blagdana, u sklopu kojih se organizira prigodna prodaja i ugostiteljstvo u 2024. godini.

Organizacija događanja tijekom perioda božićnih blagdana se odnosi na organizaciju i uređenje prostora dekoracijama i prigodnim popratnim sadržajima; organizaciju prigodnih događanja, kulturnih i zabavnih događanja, sa popratnim sadržajima te postavu privremenih objekata u sklopu kojih se odvijaju komercijalne djelatnosti, odnosno trgovina na malo i ugostiteljska djelatnost.

Predmet ponude je organiziranje prigodne prodaje i/ili ugostiteljstva uz prateći prigodni program u povodu božićnih blagdana.

Na korištenje se daje područje Korza, Trga Riječke rezolucije te Verdijeve ulice.

Ponude trebaju biti zaprimljene u pisarnici Grada Rijeke, Titov trg 3, do 14. listopada 2024. godine u 9,00 sati, bez obzira na način dostave.

Detaljne informacije o lokacijama, visini početne naknade, uvjetima natječaja, potom vrstama, uvjetima oblikovanja i postave pojedinačnih objekata, smjernicama za organizaciju prigodnih programa, sadržaju ponude i kriterijima za odabir najpovoljnije ponude nalazi se u tekstu javnog natječaja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari