NA STRELIŠTU VOJSKO

U nedjelju na Kukuljanovu 3. Bark&Go: Dovedite svoje lajavce i uživajte na poligonu i u raznim igrama za male i velike!

Foto: DogUnit

Bark&Go već treći put donosi spoj prirode, psećeg druženja i edukacije

Treći Bark&Go u nedjelju 6. listopada na strelištru Vojsko na Kukuljanovu organizira udruga Dog Unit. Članovi udruge slobodno vrijeme žele provesti u prirodi sa čovjekovim najboljim prijateljem – psom.

Zato vas s velikim uzbuđenjem pozivaju na događaj “gdje se avantura sa psom pretvara u nezaboravnu uspomenu”. Bez obzira na dob ili pasminu vašeg psa, ovdje je mjesto gdje svi mogu uživati!

Događaji su podijeljeni u četiri kategorije:

Hodanje – Planinarenje
Za ljubitelje prirode i šetnje sa psima, ovo je prilika za istraživanje prekrasne kružne Edukativne staze Ponikve duljine 8.5 km.

• Trčanje sa Psima
Natjecanje u trčanju sa psima! Osvojite nagrade za prva tri mjesta u muškoj i ženskoj kategoriji na stazi dugačkoj 4,5 km. Svi stariji od 15 godina su dobrodošli, a psi moraju biti stariji od 12 mjeseci.
Barkfest
Zabavno pseće natjecanje gdje sudjelujete sa svojim psom u četiri jednostavne discipline. U svakoj od disciplina nagradit će SE najuspješniji tim kao i ukupnog pobjednika Barkfesta, a s disciplinama ćete biti upoznati na dan održavanja.
PASJA POSLA i POLIGON
Zabavno-edukativna radionica za djecu u dobi od četiri do četrnaest godina. Na radionici uče djecu kako na pravilan način pristupati psima i kada, odnosno u kojim situacijama, izbjegavati interakciju. Pričat će se o psećim emocijama i bontonu te kako se ponašati u psećem društvu.

Nakon edukativnog dijela, prelazi se na zabavni POLIGON gdje će se djeca zabavljati kroz igre te na taj način i sami vidjeti kako se izgrađuje kvalitetan odnos sa psom. “Radimo isključivo s našim psima koji imaju iskustva u ovakvim situacijama.”, napomenuli su organizatori.

BARK&ART probudit će u vama unutarnjeg umjetnika. Tijekom trajanja događaja moći ćete se upustit u umjetničke vode (Vi i vaš pas) te kući ponijeti unikatni suvenir. Sav potreban materijal bit će osiguran.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari