PROBLEMI U PROMETU

Potpuni kaos u prometu: Dvije prometne nesreće na riječkoj obilaznici, krkljanac u većini dijelova grada!

U Rijeci su se danas, u poslijepodnevnim satima, dogodile dvije prometne nesreće na riječkoj obilaznici, zbog čega promet teče sporije.

Na dijelu između tunela Katarina i tunela Škurinje I vozi se jednim trakom u smjeru Križišća uz ograničenje brzine od 40 km/h, a slične okolnosti su i između tunela Škurinje I i tunela Katarina, gdje je također ograničenje brzine zbog nesreće, no u smjeru Rupe.

Zbog loših vremenskih uvjeta, kolnici su mokri i skliski, a obilne oborine uzrokuju zadržavanje vode na cestama i povećan rizik od odrona.

Osim nesreća na obilaznici, zastoja ima i u gradskom prometu. Od Piramide do Žabice promet stoji, na Kastavskoj cesti prema Matuljima stvaraju se gužve, a kolona se proteže i na riječkoj obilaznici kod odmorišta Vrata Jadrana, dijelom zbog održavanja CroRace biciklističke utrke, a dijelom zbog vremenskih uvjeta na cesti.

HAK savjetuje vozačima da prilagode vožnju uvjetima na cesti, održavaju sigurnosni razmak i budu izrazito strpljivi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari