JESENSKA KOLEKCIJA

IZGLEDA SJAJNO! U Fan Shop HNK Rijeke stigla nova kolekcija s limitiranim komadima

U klupskom fan shopu HNK Rijeka kao i na web shopu shop.nk-rijeka.hr od sada je dostupna nova jesenska kolekcija klupskih artikala. U ponudi su tri nove personalizirane hoodie majice, dvije kao nastavak serije RI hoodieca i jedna s ušivenim klupskim grbom na prsima koja je limitirane serije.

Od opreme koju koriste prvotimci i stručni stožer sada su dostupne trenirke, trening majice kratkih i dugih rukava, trening hlačice…

Ponuda klupskih artikala, uz dosadašnji asortiman, sada je uvećana i novim ručnikom, šalom, termos bocama, magnetom, privjescima i podmetačima pa svaki naš navijač može pronaći nešto za sebe.

Klupske artikle potražite u fan shopu HNK Rijeka na Korzu (P. R. Vitezovića 1B) od ponedjeljka do petka od 9 do 20 sati i subotom od 9 do 14 sati ili online na shop.nk-rijeka.hr.

Svi članovi HNK Rijeka, uz predočenje članske iskaznice, ostvaruju 20% popusta na asortiman Joma, i 10% popusta na ostale artikle. Popusti vrijede za sve artikle osim onih koji su već sniženi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari