SLAVLJE UZ NIZ IZNENAĐENJA

ĐIR po Starom gradu slavi 10. rođendan

Prvo desetljeće obilježavaju ĐIRanjem utorak i srijedu

Najpoznatiji riječki brand za izlaske, ĐIR po Starom gradu, obilježava svoj 10. jubilej dvostrukim slavljem – u utorak, 8. i srijedu, 9. listopada, svi putevi vode u srce riječkog Starog grada.

ĐIR po Starom gradu, koji je već jedno cijelo desetljeće sinonim za studentske izlaske, prati na tisuće mladih, a kroz više od 600 organiziranih evenata, obilježio je mnoštvo nezaboravnih uspomena među studentima.

Četiri bara zajedno od 2014. godine

Od 2014. godine, četiri bara – Garcon bar, Rakhia bar, Stop Caffe & Club i Modesto night bar – ujedinili su snage kako bi podigli riječku noćnu scenu na posve novu razinu. Zahvaljujući njihovom zajedničkom uspješnom djelovanju, utorci su postali sinonim za najbolji studentski provod, a ĐIR se etablirao kao nezaobilazni dio riječkog studentskog života.

Svaki utorak nova priča

Utorak je postao sinonim za odličan provod, a svaki od njih piše neku svoju priču.

ĐIR svakog tjedna donosi nove originalne teme inspirirane slatkim mukama studenata, aktualnim događajima, a nerijetko i trendovima. Osim kreativnih partija, tu je i ĐIRonimo, maskota koja je od prvog pojavljivanja osvojila simpatije svih ĐIRaša i u kratko vrijeme postala fenomen ĐIRa.

Organizatori najavljuju da će ovogodišnje slavlje biti najveće do sada, s nizom iznenađenja kojih su pripremili za ovu posebnu obljetnicu!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari