TEŠKE PROMETNE NESREĆE

Četvero mladih noćas teško ozlijeđeno u dvije prometne nesreće u Matuljima i na Krimeji

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22,30 sati teško je ozlijeđen 24-godišnji vozač koji je upravljao osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka.

Kretao se autocestom A7 iz smjera čvora Učka prema Rupi te je uslijed brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika mokrog od kiše, u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom. Potom je vozilom udario u povišeni betonski ivičnjak i izišao izvan ruba kolnika na zemljani teren gdje je došlo do prevrtanja vozila na krov.

Jutros oko 5,10 sati u prometnoj nesreći koja se dogodila na području Krimeje u Rijeci teško je ozlijeđena 18- godišnja putnica u osobnom vozilu riječkih registracijskih oznaka,

Prema dosad utvrđenom vozilom je upravljao 23-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,30 g/kg. Uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju ceste u zavoju je izgubio kontrolu nad vozilom te udario u ivičnjak nogostupa, prešao preko raskrižja s ulicom Tihovac, udario u ogradni zid i dvorišna vrata nakon čega se zaustavio na kolniku.

Osim spomenute 18-godišnjakinje, radi pružanja liječničke pomoći u KBC Rijeka prevezeni su i 22- godišnjak, putnik u ovom vozilu i 23-godišnji vozač, kojima su također konstatirane teške ozljede.

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica ovih prometnih nesreća nastavlja.

Policija ponovo poziva na pojačan oprez, dosljedno pridržavanje svih prometnih pravila i propisa, posebice u okolnostima nepovoljnih vremenskih uvjeta, kako bi se smanjila mogućnost nastanka prometnih nesreća, a naročito onih s najtežim posljedicama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari