ŠIRI SE INTERNETOM

HIT VIDEO! Ovu snimku s vjenčanja morate pogledati, i svećenik se nasmijao: ‘Nemoj tetka, nemoj molim te’

Foto: Facebook

Tijekom izricanja zavjeta, izjava jedne djevojčice sve prisutne natjerala je na smijeh

Internetom kruži video objavljen na Facebooku s vjenčanja u Čitluku koji je u vrlo kratkom roku osvojio srca mnogih. Naime, mlada Dora i mladoženja Ivan su tijekom izricanja zavjeta pred oltarom u crkvi doživjeli nešto sasvim neočekivano.

Dok su pred svećenikom obećavali ljubav i vjernost “u dobru i u zlu”, pozornost svih prisutnih privukao je simpatičan dječji glas iz pozadine. Usred ozbiljnog trenutka, iz crkvene klupe začuo se uzvik:”Nemoj tetka, nemoj molim te!”

Pogledajte video:

Ni svećenik se nije mogao suzdržati

Iako su mladenci pokušali zadržati ozbiljnost, ovo ih je potpuno izbacilo iz takta. Dora i Ivan nisu mogli, a da se ne nasmiju, a ubrzo su im se pridružili i uzvanici, pa čak i sam svećenik.

Video se munjevito širi društvenim mrežama, a brojni komentari ispod objave hvale iskrenost i simpatičnost trenutka, dok mnogi ističu kako je to samo dokaz da ni najsvečaniji trenuci ne mogu proći bez doze spontanosti i humora.

“Netko jako voli tetu”, “Duša draga”, ”Malena želi tetu samo za sebe”, glase komentari ispod objave, piše Danas.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari