STARIJI MUŠKARAC I ŽENA

Policija otkrila tko je pucao na muškarca (34) na Krnjevu, brzo su uhvaćeni. Detalji će vas jako iznenaditi!

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenici su se udaljili s mjesta događaja, ali ih policija ubrzo pronašla te su istog dana privedeni na kriminalističko istraživanje

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko – goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana u dobi od 74 i 83 godine, vezano za događaj u kojem je na području Krnjeva u Rijeci teško ozlijeđen muškarac.

“Spomenuti se sumnjiče da su u nedjelju, 6. listopada u popodnevnim satima na području Krnjeva u Rijeci verbalno, a potom i fizički napali 34-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Potom je 83-godišnjak u njega ispalio hice uslijed čega je oštećeni 34-godišnjak zadobio prostrijelne rane. Oštećeni je u namjeri da zaštiti svoj život ušao u svoje osobno vozilo i pobjegao s mjesta događaja. Liječnička pomoć mu je pružena u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osumnjičenici su se također udaljili s mjesta događaja, ali ih policija ubrzo pronašla te su istog dana privedeni na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je 83-godišnjak nezakonito posjedovao navedeno oružje koje je oduzeto.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 83-godišnji hrvatski državljanin i 74-godišnja hrvatska državljanka su kazneno prijavljen zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju te predani pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari