PRILIKA!

Od povoljnih BMW-a i AUDI-ja do kombija za ‘sitne’ pare. Pogledajte što sve država prodaje i po kojoj cijeni!

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju vozila u državnom vlasništvu, a nudi se ukupno 39 automobila i motocikala različitih marki. Naravno neke od njih imaju i posebne napomene koje morate provjeriti na službenim stranicama Ministarstva, piše Net.hr.

Vozila se mogu pogledati 23. listopada 2024. godine u vremenu od 09:30 do 11:30 sati u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u Zagrebu, Novska ulica bb. Rok za podnošenje ponuda je petak 8. studenoga 2024. godine do 10:00 sati dok će se javno otvaranje ponuda održati istog dana u prostoru garaže Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine na adresi Novska ulica bb u Zagrebu s početkom u 11:00 sati. U galeriji pogledajte samo dio onoga što se nudi, a na linku pogledajte cjenik!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari