UDOMAĆILI SE

Miševi u riječkom vrtiću izazvali dramu: Roditelji prepričavaju što se dogodilo

Djecu su preselili u obližnje vrtiće dok ne bude sigurno da se glodavci neće vratiti. Više u video prilogu!

Tri skupine djece prošlog tjedna su preseljene u obližnje vrtiće dok bude sigurno da se glodavci neće vratiti, piše Danas.hr.

Drama zbog miševa u riječkom Dječjem vrtiću Mlaka. Djeca kroz vrata, a miš kroz ventilacijske otvore. Provirio je ispod radijatora pred mališane. Roditelji ne izlaze s imenima ali prepričavaju da ga je jedno dijete htjelo pogladiti pa je ipak odustalo. ‘Tete’ su odmah obavijestile sve nadležne službe!

Na Mlaki su se miševi, kažu neki stanovnici, udomaćili. Iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo umiruju – nema mogućnosti zaraze. “Sve je bilo pod kontrolom, hrana nije bila izložena nekakvim štetnim utjecajima glodavaca, tako da ovdje rizika za zdravlje djece nije bilo.

Neki kažu da je štakora i miševa sada više na ulicama jer se nakon stotinu godina u Rijeci radi potpuno nova mreža vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. “Ovo nije ništa strašno, živimo u gradu, nije zabrinjavajuće”, kaže jedna Riječanka.

“Miš nije slon a nije ni tigar”, kaže drugi Riječanin.

Pogledajte više u prilogu RTL-ove Ide Balen!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari