NOVA USLUGA

Nakon uspjeha s Turističkom ambulantom, riječki Medico uvodi dežurnu Walk-in ambulantu za sve građane!

Nakon uspjeha s Turističkom ambulantom, koja je ovog ljeta bila hit među domaćim i inozemnim gostima, Specijalna bolnica Medico odlučila je proširiti svoju uslugu dežurne  Walk-in ambulante i na sve stanovnike Rijeke i okolice. Nova usluga omogućava brz  i jednostavan pristup kvalitetnoj medicinskoj skrbi – bez potrebe za prethodnim naručivanjem i čekanjem termina kod nekog od liječnika specijalista.

Sad svatko može jednostavno ući u jednu od najmodernijih privatnih bolnica u Hrvatskoj i dobiti brzu, stručnu i sveobuhvatnu medicinsku uslugu. Nakon inicijalnog pregleda dežurnog liječnika, pacijenti mogu obaviti kompletnu laboratorijsku i radiološku dijagnostiku, a prema potrebi nastaviti obradu kod nekog drugog specijaliste. Na ovaj način u Medicu ispunjavaju obećanje iz svojeg popularnog slogana: U jednom danu, na jednom mjestu

Walk-in dežurna ambulanta osmišljena je kao mjesto za pomoć građanima kod akutnih slučajeva poput bolova u leđima, trbuhu, respiratornih infekcija, kašlja, infekcija uha ili manjih ozljeda – stanja koja nisu opasna po život, ali često zahtijevaju brzu obradu. Novom uslugom odgovaramo na iskazane potrebe naših sugrađana i njihovu želju da u najkraćem roku, na jednom mjestu, dobiju dijagnozu i odmah započnu s liječenjem.“ – izjavio je povodom širenja ponude ravnatelj specijalne bolnice Medico – prof.dr.sc. Davor Štimac.

Brzo i dostupno

Dežurna Walk-in ambulanta Specijalne bolnice Medico najbrži je put do liječničke pomoći, dijagnoze, a prema potrebi i do ostalih kolega liječnika koji na jednom mjestu pokrivaju 40 različitih specijalnosti i sub-specijalnosti. Dodatna prednost dežurne Walk-in ambulante je radno vrijeme prilagođeno pacijentima: od ponedjeljka do subote, od 8:00 do 20:00 sati

Medico – sinonim za izvrsnost u medicini 

Specijalna bolnica Medico u više od 30 godina postojanja prepoznata je kao pouzdana adresa za sve one koji traže kvalitetnu zdravstvenu skrb u privatnom sektoru. Uvođenjem usluge dežurne  Walk-in ambulante, Medico je još snažnije odgovorio na potrebe modernog čovjeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari