NESTVARNE SCENE

Dramatična snimka s Floride: Novinar se javio u program uživo, a onda ga je otpuhao vjetar

Florida je na udaru Miltona. Pušu razarajući vjetrovi i prijete bujične poplave. Ima žrtava

Uragan Milton iza sebe ostavlja dramatične prizore. Pušu razarajući vjetrovi i prijete bujične poplave. Ima žrtava. Gotovo 2,8 milijuna kućanstava i poduzeća diljem Floride ostalo je bez struje, prema podacima PowerOutage.us.

Novinar CNN-a uključio se uživo u program iz Floride tijekom uragana Milton, a onda je uslijedio šok pred kamerama.

U jednom trenutku otpuhao ga je vjetar. Pogledajte dramatične trenutke.

Uragan Milton stigao je na Floridu u srijedu navečer kao oluja 3. kategorije, prema američkom Nacionalnom centru za uragane te će nastaviti izazivati ​​po život opasne bujične poplave i olujne udare. Bez struje je više od 2 milijuna ljudi, a ima i stradalih.

Bujične poplave opasne po život pogodile su područje Orlanda. Rijetko upozorenje na velike bujične poplave izdano je za više od 2,5 milijuna ljudi na Floridi i obuhvaća Orlando, Deltonu i Daytona Beach. Uragan Milton nastavlja se širiti i donosi opasne poplave i vjetrove većim dijelom središnje Floride. Udari vjetra uraganske snage sada su dosegli istočnu obalu države, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari