NA KLISU

HGSS pronašao mrtvu Amerikanku koja je nestala prije tri tjedna!

Protekle nedjelje, tijekom potrage, nađeni su novi materijalni dokazi vezani uz nestalu, te je angažirana K9 ekipa koja je tijekom srijede i ovog četvrtka intezivno tragala na tom teško prohodnom krševitom području

Uz pomoć potražnih K9 timova, ovog četvrtka oko podne okončana je potraga za 50-godišnjom američkom državljankom koja je nestala na području Klisa, točnije Kočinjem brdu. HGSS je objavio da su je pronašli mrtvu.

Još 19. rujna zaprimljena je informacija o nestanku Nadie Aleotti Young, rođene 1974. godine, kada je HGSS izašao na teren.

“Pretražen je velik teritorij između Klisa i Konjskog, uz veliki angažman brojnih članova Stanice Split, vanjskih suradnika ispostava, K9 timova, pilota bespilotnih letjelica, kao i pripadnika MUP-a te vatrogasaca”, naveli su iz HGSS-a.

Protekle nedjelje, tijekom potrage, nađeni su novi materijalni dokazi vezani uz nestalu, te je angažirana K9 ekipa koja je tijekom srijede i ovog četvrtka intezivno tragala na tom teško prohodnom krševitom području, šireći područje potrage. Na terenu su protekla dva dana bili potražni timovi iz Splita, Zadra, Makarske i Orebića čija je pretraga okončala ovu iznimno zahtjevnu višetjednu potragu.

Nakon pronalaska tijela djelatnici MUP-a obavili su očevid, prenosi Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari