KOD ISTA

ZAR OPET?! Još jedan trajekt Jadrolinije u problemima s rampom: “Vrtio se u krug 45 minuta pa se vratio u Zadar”

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Čitatelji javljaju da trajekt Vladimir Nazor, koji plovi na redovnoj liniji Zadar – Ist – Olib- Silba – Premuda, nije uspio spustiti rampu na otoku Istu te da se vraća za Zadar.

“Svi čekaju trajekt, ne može spustiti rampu, plovimo nazad za Zadar. Ispred Ista smo bili 45 minuta i nisu uspjeli popraviti”, javili su nam čitatelji.

Jadrolinija: Nismo htjeli spuštati rampu dok serviser ne promijeni prekidač

Upit o ovom događaju poslali su Jadroliniji.

“Na brodu Vladimir Nazor došlo je do kvara električne instalacije koja se ne može otkloniti u navigaciji te se zbog toga nije odvio iskrcaj na otoku Istu.

Brod Vladimir Nazor je na putu za Zadar gdje se očekuje oko 16:30 sati. U Zadru će liniju, putnike i vozila preuzeti brod Bartol Kašić te će se uspostaviti trajektna linija. Zahvaljujemo svim putnicima na razumijevanju”, rekli su iz Jadrolinije.

Znači li to da se rampa nije mogla spustiti, pitali su Jadroliniju. “Nisu je htjeli spuštati dok im serviser ne zamjeni jedan dio instalacije – prekidač”, rekli su iz Jadrolinije, piše Index.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari