ULAZNICE U PRODAJI

Hiljson Mandela najavio veliki koncert u riječkom Exportdrvu!

Nakon što je nedavno oduševio publiku rasprodanim i energičnim koncertom u zagrebačkom Boćarskom domu, glazbenik i trap ikona Hiljson Mandela ove godine stiže i na svoj veliki samostalni koncert u Rijeci. U petak, 13. prosinca nastupit će u dvorani Export Drvo, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Koncert u Boćarskom domu održao je početkom listopada i bio je to njegov najveći samostalni nastup do sada. “Hvala vam na uspomenama koje ću pamtiti cijeli život” izjavio je netom nakon tog nastupa, a ovom prilikom najavljuje i kako jedva čeka koncert pred riječkom publikom. “Rijeka, evo me stižem” komentira referirajući se na refren svog ovogodišnjeg hit-singla “Ankaran“.

S ovogodišnjim novim singlovima Hiljson Mandela je zabilježio uspjehe i na streaming platformama i u radijskom eteru – spomenuta pjesma “Ankaran” zauzela je vodeće mjesto Billboard Croatia Songs liste, te je uz triljskog repera Gršu do sada jedini domaći autor i glazbenik kome je to pošlo za rukom.

Početkom ljeta objavio je i singl “7 ujutro, s kojim je proveo gotovo 15 tjedana zaredom nalazi na HR Top 40 listi najemitiranijih domaćih pjesama u radijskom eteru, a pjesma je ostvarila i nominaciju za nagradu “Cesarica – Hit kolovoza 2024.”.

Pred riječku publiku stiže uz spomenute nove singlove, ali i dalje na krilima uspjeha hvaljenog prvog solo albuma “Mandela Effect”, iz 2022. godine. Izdanje je već u prvom tjednu objave pomelo glazbene streaming platforme, uključujući i Billboard Croatia Songs 25, na kojem se tada našao s čak pet pjesama, a singlovi kao što su “McLaren”, “Cura s kvarta” i “Još ovu noć” ostvarili su milijunske brojke slušanosti na digitalnim platformama.

Ulaznice za njegov koncert u riječkom Export Drvu, u petak 13. prosinca, dostupne su u prodaji putem online platforme Core Event, po cijeni od 13 eura. Fizičke ulaznice bit će dostupne u prodaji od 4. studenog. Na dan koncerta, cijena ulaznica će biti 17 eura. Organizator je yem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari