U SURADNJI S JAGERMEISTEROM

ĐIR po Starom gradu studenticu Emu Mešanović nagradio ĐIRmeister stipendijom u iznosu od 1000 eura

ĐIR po Starom gradu i Jägermeister su treću godinu zaredom podijelili stipendiju i nagradili studenticu s najboljim prosjekom, dodijelivši joj ĐIRmeister stipendiju u iznosu od 1000 eura

Cilj stipendije je nagraditi studenticu ili studenta koji, osim što postižu izvanredne akademske rezultate, rijetko kada propuste izlazak utorkom.

Ove je godine ĐIRmeister stipendiju osvojila Ema Mešanović, studentica druge godine Ekonomskog fakultet, koja je svojim akademskim uspjehom i aktivnim ĐIRanjem pokazala da se uz dobru organizaciju mogu uskladiti studentske obaveze i zabava.

Osim što je stipenditor, ĐIR po Starom gradu, najpopularniji je riječki party brend koji je pred nešto više od dva tjedna proslavio jubilarnu 10. godišnjicu kroz nezaboravna dva dana ĐIRanja.  

Tijekom godina ĐIR po Starom gradu postao je sinonim za najbolju zabavu među studentima, a poznat je i po tome što kontinuirano nagrađuje svoje vjerne posjetitelje. Među brojnim nagradama, ĐIRMeister stipendija svakako je jedna od najprestižnijih.

Povodom osvajanja stipendije, tim ĐIRa po Starom gradu razgovarao je s Emom o njezinom studentskom životu, stipendiji i ĐIR iskustvima.

Koja je bila tvoja prva reakcija kad si shvatila da si osvojila stipendiju?

“Iskreno, prijateljica mi je poslala poruku i rekla da sam osvojila stipendiju, ali kad sam išla provjeriti story, nije ga bilo, pa sam mislila da me zeza. Onda mi je rekla da pogledam komentare, i kad sam pročitala svoje ime, cimerica i ja smo doslovno dvije minute skakale po cijelom domu! Najbolje od svega, taj dan mi je bio rođendan pa je ispalo kao da sam dobila 1000€ kao rođendanski poklon!”

Kad bi stipendiju potrošila na neko totalno ludo iskustvo – što bi to bilo?

“Definitivno ću ju potrošiti na neko putovanje, ne znam točno gdje i što, ali sigurno će biti putovanje.”

Ako bi mogla organizirati svoj ĐIR po Starom gradu, kako bi izgledao?

“Izgledao bi kao i inače. Došla bih oko 23 sata krenula u Garcon pa u Rakhiu na metar, ako nas ima i puno dalje u Stop, a na kraju završila u Modestu.”

Kako bi opisala Jägermeister u tri riječi?

“Rekla bih: žestok, lud provod i ukusan.”

Kako si roditeljima objasnila čiju stipendiju si dobila?

“Nazvala sam mamu i rekla joj da sam dobila 1000€. Naravno, mislila je da se šalim. Onda sam joj objasnila da sam ozbiljna i da sam osvojila stipendiju od ĐIRa po Starom gradu. Pitala me što je to ĐIR? Pa sam joj objasnila da je event u Rijeci, u kojem sudjeluju 4 kluba i gdje se ide iz kluba u klub. Zna da sam se prijavila, ali ni ja nisam vjerovala da ću osvojiti! Morala sam joj malo pojasniti kako to funkcionira.”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari