IZNOS KOJI BI SVATKO POŽELIO

Poznato je s kojom će božićnicom najpoželjniji poslodavac u državi nagraditi svoje djelatnike!

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Iznenađuje li vas?

Podsjetimo, tako će zaposlenici Hrvatskih cesta dobiti 150, HAC-a 200, HŽ Infrastrukture 250 eura, dok će oni koji rade u INA-i dobiti 331 eura božićnice, ali i 132,72 eura dar za djecu.

No što je s onima koji rade u privatnim tvrtkama? S obzirom na to da se proteklih dana pojavila informacija da je u drogerijskom divu dm-u prosječna neto plaća iznosila 1.813,32 eura, zanimalo nas je kakva li onda tek njihova božićnica?

“Kao i svake godine dm će povodom nadolazećih blagdana nagraditi djelatnike za njihov trud i doprinos uspješnom poslovanju dm-a stimulacijom u razini mjesečne plaće svakog pojedinog djelatnika”, kaže nam Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u te prodajne regije u Hrvatskoj.

Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u te prodajne regije u Hrvatskoj

To bi ujedno značilo da ispada da će dobiti 13. plaću, ali ni tu nije kraj veselja njihovim radnicima.

“dm uvijek nastoji pružati potporu djelatnicima i u obiteljskom životu stoga pripremamo i za djecu djelatnika do 15 godina dar u iznosu od 140 eura”, zaključili su u odgovoru za Danas.hr.

O božićnicama ćemo nastaviti izvještavati i dalje, kako u privatnim, tako i u državnim tvrtkama, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari