
Rijeka uskoro dobiva novu street food atrakciju – SPUD FOOD, koncept pečenog krumpira s raznim umacima i dodacima, koji je već osvojio ljubitelje u svijetu. Inspiraciju za riječku verziju pronašli su u zagrebačkom brendu SPUD Bad, a posebno zahvaljuju Hrvoju, vlasniku SPUD Bad-a, za savjete i podršku na samom početku.
Iako je podrška zagrebačkog kolege bila značajna, riječki SPUD FOOD razvija vlastiti identitet – s jedinstvenim idejama i novim pristupom koji bi trebao osvježiti riječku gastro scenu.
Trenutno se čekaju završni dogovori oko stalne lokacije u Paviljonu u centru Rijeke, koji se uređuje i uskoro bi trebao postati novo mjesto okupljanja ljubitelja street fooda. Poseban naglasak stavljen je na kvalitetu namirnica – krumpiri dolaze od lokalnog OPG-a iz Međimurja, čiji je proizvod vrhunske kvalitete.
Prvi put, SPUD FOOD moći ćete kušati na Beloj nedeji u Rijeci (4.–6. listopada, preko puta vatrogasaca), a nakon toga i na Marunadi, pored restorana Stari grad.
Organizatori pozivaju sve Riječane i posjetitelje da dođu probati SPUD FOOD i postanu dio njihove priče od samih početaka.







