Loš vikend za motocikliste, stradali kod Bakarca, Novog Vinodolskog, Broda na Kupi

U 48 prometnih nesreća koje su se dogodile tijekom ovoga vikenda na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske devet osoba je teško, a 12 osoba lakše ozlijeđeno. U subotnjoj prometnoj nesreći kod Bakarca teško su ozlijeđeni 35-godišnji motociklist i 26-godišnji biciklist. Vozač Yamahe, krećući se iz smjera Kraljevice prema Rijeci u zavoju prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s 26-godišnjakom koji je iz suprotnog smjera upravljao neosvijetljenim biciklom, bez reflektirajućeg prsluka.

Na žalost, tijekom vikenda u prometu je stradalo još motociklista. Teško su ozlijeđeni u prometnim nesrećama Povilama pored Novog Vinodolskog, Brodu na Kupi i na području Bakra.

U petak oko 14,30 sati na području Povila 42-godišnji Slovenac vozač motocikla marke BMW je tijekom pretjecanja u zavoju izgubio kontrolu nad motociklom, izletio izvan kolnika, udario i pao preko zaštitne metalne ograde te udario u nosač prometnog znaka, dok se motocikl zaustavio uz kameni zid.

Jučer, oko 12,15 sati kod Broda na Kupi 40-godišnji Slovenac, vozač motocikla marke Triumph je uslijed neprilagođene brzine zajedno s motociklom pao na kolnik, potom je motociklom udario u osobno vozilo koje se naišlo iz suprotnog smjera.

Tek nešto kasnije, oko 12,25 sati 55-godišnji vozač motocikla marke Royal enfield bullet std, koji se kretao u smjeru raskrižja Bakar-Sveti Kuzam nije držao dovoljan razmak između vozila te je udario u autobus koji se kretao ispred njega.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari