„ALATKA“ IH ZAPREPASTILA: Medicinske sestre suspendirane jer su preminulom pacijentu zavirile pod plahtu

Foto: Ilustracija

Nakon suspenzije, četiri sestre vratile su se na radna mjesta, dok je peta svojevoljno dala otkaz

Nesvakidašnja priča dolazi nam iz američkog Denvera gdje je pet medicinskih sestara dobilo suspenziju jer su preminulom pacijentu zavirile pod plahtu kako bi proučavale njegovu ogromnu alatku.

Veličinu njegovog penisa primijetile su još dok je bio živ, a kada je preminuo, otvorile su vreću u kojoj je bilo njegovo tijelo kako bi se uvjerile da su dobro vidjele.

Ulovljene su jer ih je jedna od kolegica čula kako raspravljaju o tome što su učinile, piše Daily Mail.

“Njihovo ponašanje, koje krši naša pravila, na vrijeme je prijavljeno vlastima, uključujući policiju i Odbor medicinskih sestara države Colorado. Unutarnja istraga rezultirala je disciplinskim mjerama protiv svih odgovornih za incident, a o svemu je obaviještena i pacijentova obitelj”, priopćili su iz bolnice.

Medicinske sestre nisu identificirane, kao ni preminuli pacijent. Policija je istražila čitavi slučaj te nije bilo dokaza za kazneno djelo. Nakon suspenzije, četiri sestre vratile su se na radna mjesta, dok je peta svojevoljno dala otkaz.

Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari