Branitelji ne odustaju od svojih zahtjeva i ostaju u Savskoj 66

Foto: Portal Oko

Branitelji do daljnjega ostaju u šatoru ispred zgrade Ministarstva branitelja u Savskoj 66, kazao je na današnjem susretu s novinarima Đuro Glogoški, predsjednik udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida.

Jučer zakazani sastanak branitelja s ministrom Predragom Matićem nije održan, no pregovori se ne prekidaju. Nastavljamo, ne odustajemo od naših zahtjeva i ostajemo ovdje od daljnjega, rekao je Glogoški.

– Još jednom ćemo premijeru Zoranu Milanoviću uputiti sve naše probleme kako bi naše zahtjeve mogao uputiti nadležnima na razmatranje. Žao mi je što premijer nije prepoznao da branitelji rade na zakonu – kazao je Glogoški poručivši nadležnim institucijama da će i dalje raditi na zakonu i do kraja mjeseca uputiti ga saborskom odboru za ratne veterane. Na pitanje je li zakon na kojem rade ustavni, Glogoški je uzvratio “radimo na zakonu koji bi riješio naše probleme”.

Ministarstvu branitelja uputili su prijedlog da se prostor ispred zgrade ministarstva proglasi trgom Nevenke Topalušić. Glogoški je osudio događanja na Poljudu, naglasivši kako počinitelja treba oštro kazniti.

.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari