(FOTO & VIDEO) EVO ZAŠTO SE RALICA PREVRNULA NA A6: HAC izrazio sućut obitelji preminulog vozača

Foto: Riječanin

Strašna tragedija dogodila se noćas oko tri sata na dionici autoceste A6 između čvorova Kikovica i Čavle kod benzinske postaje u smjeru Rijeke. U prevrtanju ralice Hrvatskih autocesta smrtno je stradala jedna osoba dok je druga ozlijeđena (OVDJE)

Danas poslijepodne javnosti su iz HAC-a uputili priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila rano ujutro na autocesti A6 kod Čavla, život je izgubio jedan naš djelatnik dok je drugi djelatnik teško ozlijeđen. Ovim putem želimo izraziti duboko žaljenje zbog ovog tragičnog događaja te ovim putem obitelji našeg djelatnika izražavamo sućut a ozlijeđenom djelatniku želimo što brži oporavak.

 

Točan uzrok nesreće znat ćemo po okončanju izvidnih radnji nadležne policijske uprave.

Molimo za razumijevanje u ovom teškom trenutku za obitelji naših djelatnika kao i za našu tvrtku”, priopćili su iz HAC-a.

O okolnostima nesreće također su se izjasnili i iz Policijske uprave primorsko-goranske  pa je sada jasnije i kako je došlo do ove tragedije.

Jutros oko 3 sata na autocesti A6 jedna je osoba smrtno stradala. Riječ je o pedesetogodišnjem hrvatskom državljaninu koji je upravljao teretnim vozilom. Krećući se iz smjera Kikovice prema čvoru Čavle, u desnom zavoju vozilo je skrenulo izvan kolnika. Potom se vozilo ponovno vratilo na kolnik i prešlo na lijevu stranu gdje je vozilo udarilo u metalni odbojnik. Na kraju se vozilo prevrnulo na bok. Vozač teretnog vozila je preminuo na mjestu nesreće. 37-godišnji suvozač je prevezen u KBC Rijeka gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Sve okolnosti ove prometne nesreće se još uvijek utvrđuju“, kazala je za Index Mirjana Kulaš, glasnogovornica PU primorsko-goranske.

Foto & video: Riječanin

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari