PRVI UDARNI VIKEND

Kaos na granicama s Bosnom i Srbijom: Na jednom prijelazu čeka se i do šest sati, kolone su duge i 4 kilometra!

Kolona vozila na autocesti A3 Bregana – Lipovac kraj naplatne postaje Zagreb istok u smjeru Bregane polako se smanjuje, ali je još uvijek duga više od 3 kilometra

Prvog udarnog vikenda nakon Nove godine velike gužve na graničnim prijelazima.

“Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac i na naplati Zagreb-istok u smjeru Bregane te na pojedinim graničnim prijelazima sa Srbijom, Crnom Gorom te Bosnom i Hercegovinom na ulasku u Hrvatsku gdje su čekanja i po nekoliko sati”, stoji na stranicama HAK-a.

Kolona vozila na autocesti A3 Bregana – Lipovac kraj naplatne postaje Zagreb istok u smjeru Bregane polako se smanjuje, ali je još uvijek duga više od 3 kilometra.

Na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom, Županja (Orašje), Jasenovac (Donja Gradina) i Hrvatska Dubica (Bosanska Dubica) čeka se dva sata, a na prijelazu Bajakovo (Batrovci) na granici sa Srbijom čekanje traje čak do šest sati, objavio je HAK.

“Ljudi su ludi, trube cijelo vrijeme. Nemaju za kupiti hrane ni vode. Nehumano je ovo”, rekla je jedna žena za 24 sata koja je noćas zapela u gužvi na graničnom prijelazu Bajakovo.

Čitateljica dodaje i kako su čekali oko 10 sati da bi se pomaknuli za 3,5 kilometra.

Dodajmo i da je ovo prvi udarni vikend od kako je Hrvatska ušla u Schengen, a i mnogi se vraćaju u Hrvatsku budući da u ponedjeljak kreće drugo polugodište u školama, prenosi danas.hr.

Čini se da će se mnogi ove nedjelje morati osloniti isključivo na – strpljenje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari