(FOTO, VIDEO) ADVENT U ŠPRINTERcafeu: Najtopliji ugođaj u gradu uz nove napitke i bogat adventski program!

Lokacija u srcu grada, ugodan i topao ambijent, iznimno ljubazno osoblje te izvrsna kava i niz drugih, novih ukusnih napitaka – što više poželjeti od “malog” a po mnogočemu velikog lokalnog cafe bara?

Oni koji su posjetili Šprinter cafe smješten u prolazu ispod Robne kuće RI (Riva 6) već su dobro upoznati s ovim činjenicama, a svi oni koji to još nisu učinili – a ovih dana odluče u prolazu baš u Špinteru popiti kavu, čaj, toplu čokoladu, kuhanu vino ili  nešto drugo “za zagrijavanje” – ugodno će se iznenaditi kako interijerom uređenim u blagdanskom duhu tako i ugodnom, veselom atmosferom koja uvijek vlada u tom lokalu.

Jer, zadovoljan posjetitelj odavno je najvažniji cilj osoblja Šprinter cafea na čelu s mladim vlasnikom Arsenom Filipovićem!

Prema Filipovićevim riječima, u Šprinter cafeu stalno se trude obogatiti ponudu te uspostaviti srdačnu komunikaciju s gostima. Gosti to itekako znaju cijeniti svojim ponovnim dolaskom pa se može reći da Šprinter cafe ima svoju odanu klijentelu koja bar posjećuje i danju i u večernjim satima.

A kako i ne bi – estetski privlačan i s ukusom uređen interijer, terasa s odličnim pogledom “na ono što nas sve najviše zanima” (tko je s kim i kakvim poslom u prolazu centrom grada!), ljubazno i uslužno osoblje… sve su to aduti zbog kojih se posjetitelji rado vraćaju u Šprinter cafe.

Kafić se u večernjim satima pretvara u klub čiji relativno malen unutarnji prostor tada “puca po šavovima”, zahvaljujući i odabranoj glazbi koju bira  stalni rezident DJ Dox, punim imenom Filip Piščević.

Za ovogodišnji advent u Šprinter cafeu prigodno su, u blagdansko ruho, okitili i terasu na kojoj se nalazi jedan sasvim poseban plinski kamin.

Kamin unikatne izrade (riječka tvrtka Infinity Luxury!) stvara neponovljiv ugođaj logorske vatre a ta se novost posebno svidjela posjetiteljima koji u ove hladne dane uvijek traže “stolicu više” baš uz Infinity Luxury kamin.

Kamin je poseban i zbog činjenice da je izrađen uporabom inovativnih tehnologija te se kao jedini takav u Rijeci nalazi upravo u Šprinter cafeu.

Ovih dana u Šprinteru je obogaćena i dnevna ponuda toplih napitaka pa sada možete uživati i u kvalitetnom brandu tople čokolade Eraclea raznih okusa, čajevima Dammann te nezaobilaznom – kuhanom vinu.

Inače, Šprinter cafe na ovoj lokaciji djeluje već četiri godine a oduvijek je poznat po ukusnim kavama i drugim napitcima koji privlače posjetitelje tijekom cijeloga dana dok su večeri, i to uglavnom vikendom, rezervirane za veseli provod uz glazbu.

Šprinter cafe je radnim danom otvoren do 23 sata. U dane vikenda – petkom i subotom – postaje nezaobilazno mjesto izlaska mladih Riječana  pa je shodno tome i radno vrijeme produljeno do 3 sata ujutro.

Tijekom cijelog prosinca u Šprinter cafeu odvijat će se zanimljiv zabavni program.

Evo najzanimljivijih najava:

7.12. Šprinter daruje – najsretnijim čitateljima našeg portala Šprinter cafe poklanja dvije boce votke.

11.12. Zabava uz tamburaški sastav Fontana

18.12. ACOUSTIC LIFE band

24.12. Zabava uz tamburaški sastav Fontana, uz organizirani besplatni catering

31.12. Nova godina – nastup DJ Politixa

Za kraj, ne preostaje nam ništa drugo do pozvati vas u Šprinter na neko od brojnih događanja tijekom Adventa.

Živjeli!

https://www.facebook.com/sprintercafe.rijeka/videos/492550571235169/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari