HOĆE LI UZDRMATI FACEBOOK? Youtube razvio sustav za slanje poruka unutar aplikacije!

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Facebook i Snapchat reagirati na ovaj potez Youtubea

Youtube je osmislio novu inovaciju kojom planira osvojiti dodatne korisnike.

Današnja moderna komunikacija takva je da ljudi često jedni drugima šalju neki zanimljivi video koji su ranije ugledali. Problem je bio što bismo morali napuštati razgovor, otići na Youtube, kopirati link pa se vratiti u razgovor i kopirati link.

Ipak, kako piše Wired, Youtube će uskoro u svoju aplikaciju uvesti mogućnost slanja poruka, koja je već u srijedu postala dostupna manjem broju korisnika, no oni u razgovor mogu pozvati svoje prijatelje.

“Opcija je razvijena pod hipotezom da bi takva opcija rezultirala većim dijeljenjem videa”, rekao je Shimirit Ben-Yair, direktor za upravljanje proizvodima u YouTubeu.

Youtube je već godinama vodeća internetska platforma s videosadržajima. Samo na mobitelu ostvaruju najveću gledanost u ključnoj demografskoj skupini, od 18. do 49. godine, a korisnici danas u prosjeku na Youtubeu provedu 40 minuta.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će Facebook i Snapchat reagirati na ovaj potez Youtubea, pošto bi on koliko-toliko mogao smanjiti potrebu za njegovim korištenjem.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari