POKUŠAJ IZNUDE

10.000 eura: Bivšoj ženi prijetio useljenjem u stan dobiven u brakorazvodnoj parnici ako mu ne plati

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku priveden je 42-godišnjak zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo iznude u pokušaju.

Postoji osnovana sumnja da je 42-godišnjak od lipnja do 9. srpnja 2020. u Kapriju, u više navrata zvao bivšu suprugu na mobitel žaleći se zbog gubitka posla i od nje svaki put tražio da mu isplati 10 tisuća eura jer joj je prepustio stan. Govorio joj je da će se useliti u stan ako mu ne da novac.

Oštećenica ga je 9. srpnja nazvala i pitala je li joj on oštetio poštanski sandučić i električni skuter, a osumnjičenik joj je rekao da nije ništa napravio i da mu pripremi 10 tisuća eura jer će se, u protivnom, useliti u stan te da neće mirno spavati, priopćio je DORH.

Kazao je i da poznaje ljude koji će joj stopirati dozvole za ugostiteljski objekt i neće joj dozvoliti raditi.

Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja osumnjičenika, naložilo osumnjičenom 42-godišnjaku mjere opreza zabrane približavanja oštećenici i zabranu uspostavljanja i održavanja izravne ili neizravne veze s njom.

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari