KAZNENO PRIJAVLJENI

18-godišnjak vozio Malim Lošinjem bez vozačke dozvole; Policija kod putnika pronašla kokain

llustracija/Ivo Čagalj/PIXSELL/

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres i Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalistička istraživanja nad trojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga i prekršaja u cestovnom prometu.

Naime, 15. kolovoza oko ponoći, na području Malog Lošinja policijski službenici zaustavili su osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 18-godišnji vozač. Utvrđeno je da upravlja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno prije položenog vozačkog ispita te je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Kao putnik u vozilu kontroliran je hrvatski državljanin kod kojeg je pronađeno nekoliko paketića kokaina te je dovršenim kriminalističkim istraživanjem kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Jučer oko 1,20 sati policijski službenici su u Crikvenici zaustavili osobno vozilo pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 19-godišnji vozač u čijem posjedu je pronađeno oko 16 grama konoplje tipa droga i manje količine kokaina.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, utvrđeno je da je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje te nije koristio sigurnosni pojas zbog čega je prekršajno sankcioniran.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari