EVO KOLIKO JE UKRAO

21-godišnjak provalio u knjižaru u Rijeci. I to ne da bi si uzeo štivo za čitanje!

Foto: Unsplash/ T.H.

Protiv dvojice osumnjičenika su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljanina koje se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Za krađu u trgovini sumnjiči se 20-godišnjak za koga je utvrđeno da je početkom siječnja iz trgovine u središtu Rijeke otuđio nekoliko različitih artikala. Naime, kao bivši djelatnik ušao je u skladište pa u trgovinu iz koje je izišao s otuđenim predmetima u vrijednosti oko 250 eura. Time je oštetio trgovačko društvo s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Drugi osumnjičenik, 21-godišnjak, sumnjiči se pak za tešku krađu provaljivanjem. Istraživanjem je otkriveno kako je u veljači prošle godine provalio u knjižaru u središtu Rijeke i otuđio blagajničku kasu s novcem te tako zagrebačku tvrtku oštetio za najmanje 800 eura.

Nakon dovršenih kriminalističkih istraživanja i s osnovanom sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe i teške krađe, protiv obojice osumnjičenika su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari