STRAŠNO

Mladić iz okolice Bakra na društvenim mrežama objavio snimku prijetnje dok u rukama drži oružje; Policija je hitno reagirala

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te kaznenog djela prijetnje.

Spomenuti se sumnjiči da je snimio i putem društvenih mreža objavio snimku na kojoj se nalazi u jednoj od prostorija kuće i izgovara prijeteće riječi, dok u rukama i pored sebe drži više komada oružja.

Postupajući po saznanjima o navedenom, policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Jedinice specijalne i interventne policije uhitili su 24-godišnjaka te ga priveli na kriminalističko istraživanje.

Temeljem naloga Županijskog suda u Rijeci u sklopu istraživanja provedena je pretraga doma i drugih prostorija na širem bakarskom području kojim se koristi 24-godišnjak gdje su pronađeni su i privremeno oduzeti zračni pištolj, više čahura puščanog streljiva, dva bodeža (bajunete), cijev puške vojnog porijekla s mehanizmom za okidanje i nastavkom za bodež, a koji se dovode u vezu s počinjenjem opisanih kaznenih djela.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 24-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari