ZAPRIJETIO ŽENI

25-godišnjak u Splitu platio dva sata seksa 500 eura, pa zatočio i silovao ženu i uzeo novac nazad

Ilustracija: RTL

Policija u Splitu završila je kriminalističko istraživanje događaja koji se dogodio 1. svibnja u Žrnovnici, prenosi Index.

Mladića u dobi od 25 godina policija sumnjiči za nis kaznenih djela koja je počinio na štetu 32-godišnje državljanke Venezuele. Osumnjičen je za silovanje, razbojništvo, protupravno oduzimanje slobode te prijetnju.

Dalmatinski portal doznaje da je osumnjičeni prvo platio 500 eura za dva sata seksa, a potom zatočio ženu u kući, silovao je i potom uzeo novac nazad.

Zaprijetio ženi

Mladić je ženi zaprijetio da ne smije otkriti policiji što se dogodilo, no žena je dan kasnije policiji prijavila događaj. U policiji kažu da su za osumnjičenim bile poduzete mjere traganja i da je predan u splitski zatvor po rješenju o određivanju istražnog zatvora.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela s obzirom na to da je već osuđivan za drogu i krađe, a u tijeku su mu još četiri kaznena postupka pred splitskim Općinskim sudom, piše Dalmatinski portal, prenosi Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari