SEVERIN NA KUPI

41-godišnjak kod Vrbovskog uzgajao marihuanu; Završio u pritvoru!

Foto: Policija

Prilikom pretrage prostora na području Severina na Kupi pronađeno je 128 stabljika indijske konoplje, visine od 193 do 252 centimetra, koje su 41-godišnjem osumnjičeniku oduzete

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Kako su izvijestili iz PU Primorsko-goranske, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je na području Severina na Kupi kod Vrbovskog neovlašteno uzgajao indijsku konoplju od koje se proizvodi droga marihuana.

VIDEO DANA:

Prilikom pretrage prostora pronađeno je 128 stabljika indijske konoplje, visine od 193 do 252 centimetra, koje su mu oduzete.

Pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela, 41-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari