PODNIJELI KAZNENU PRIJAVU

42-godišnjak u Rijeci krao torbice i ruksake iz vozila; ‘Maznuo’ više od 10 000 kuna!

Ilustracija: Riporta - M.L.

Sumnjiči se da je u vremenu od 1. do 11. lipnja iz tri kombi vozila otuđio torbicu i ruksake sa novčanicima u  kojim su se nalazili osobni dokumenti i novac, punjač za mobitel, ključeve osobnih vozila te zvučnik

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe i kazneno djelo računalna prijevara.

VIDEO DANA:

Sumnjiči se da je u vremenu od 1. do 11. lipnja iz tri kombi vozila otuđio torbicu i ruksake sa novčanicima u  kojim su se nalazili osobni dokumenti i novac, punjač za mobitel, ključeve osobnih vozila te zvučnik. Također, 42-godišnjak je na bankomatu u Rijeci, prethodno otuđenom bankovnom karticom pokušao podignuti novčani iznos od 1000 kuna.

Počinjenim kaznenim djelima oštećena su trojica hrvatskih državljana za iznos od  oko 12 000 kuna.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv 42-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari