JE LI MU OVO TREBALO

46-godišnjak slao prijeteće i uznemirujuće poruke na adrese diplomatskih predstavništava; Policija ga pronašla

Foto: Free Pick

Oduzeta mu je oprema kojom se koristio za počinjenje kaznenih djela, izvijestila je policija.

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zagrebačke i Ravnateljstva policije proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje.

Policija ga osnovano sumnjiči da je od sredine travnja do kraja kolovoza ove godine u više navrata putem elektroničke pošte slao prijeteće i uznemirujuće poruke na adrese diplomatskih predstavništava dvije zemlje Europske unije. Osim elektroničkom poštom, sumnjiči se i da je prijeteće poruke uputio i putem telefona.

U sklopu kriminalističkog istraživanja na području jednog od otoka u Primorsko-goranskoj županiji gdje osumnjičenik neprijavljeno boravi, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te je oduzeta oprema kojom se koristio za počinjenje kaznenih djela.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari