I OSTALE PREDMETE

56-godišnjak na području Lovrana ukrao oko tisuću litara goriva, prometni znak, nekoliko akumulatora…

Foto: Riportal

Počinjenim kaznenim djelima oštećena je tvrtka sa čabarskog područja u vlasništvu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina za oko 2400 eura, izvijestila je policija.

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe.

Sumnjiči se da je od listopada 2020. godine do ožujka ove godine na području Lovrana otuđio oko tisuću litara goriva, više akumulatora, cijev, prometni znak i druge predmete.

U ožujku je na istom području počinio još jednu krađu kojom prilikom je otuđio veću količinu goriva. Počinjenim kaznenim djelima oštećena je tvrtka sa čabarskog područja u vlasništvu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina za oko 2400 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari