PODIGNUTA KAZNENA PRIJAVA

57-godišnjak na Škrljevu pucao u zrak iz vatrenog oružja i ozlijedio 18-godišnjaka; Policija ga kazneno prijavila

Ilustracija: Pixell

Policija 57-godišnjaka sumnjiči da je 29. svibnja prošle godine na području Škrljeva pucao vatrenim oružjem u zrak čime je od jedne zalutale čahure lakše ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin

Policijski službenici II policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Sumnjiči se da je 29. svibnja prošle godine  oko 23 sata na području Škrljeva pucao vatrenim oružjem u zrak čime je od jedne zalutale čahure lakše ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je 57-godišnjak s namjerom zastrašivanja prolaznika pored pruge bez ovlaštenja pucao iz vatrenog oružja te time doveo u opasnost živote ljudi i imovine.

Nakon završenog istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv 57-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari