JEDAN U PRITVORU

6 KILA “TRAVE”! Opatijska policija raskrinkala dvojicu dilera raznih narkotika; Jedan je u bijegu!

Idi na originalni članak
Foto: MUP

Pronađeno je i oduzeto sveukupno 5.755 grama marihuane, 509 grama amfetamina, manja količina droge MDMA…

Oglas

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su višetjedno kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela  neovlaštena proizvodnja i promet drogama, za  počinjene kojih sumnjiče dvojicu hrvatskih državljana u dobi od 29 i 32 godine.

Policija ih sumnjiči da su od siječnja do prosinca ove godine nabavljali veće količine marihuane te ih skladištili u iznajmljenim stanovima, a potom prepakiravali i manje količine marihuane prodavali drugim osobama s područja Rijeke i Opatije.

Obavljenim pretragama pronađeno je i oduzeto sveukupno 5.755 grama marihuane, 509 grama amfetamina-speed, manja količina droge MDMA, digitalne vage, sjeckalice, oko 26.000 kuna u domaćoj i stranoj valuti, što su protupravno stekli te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela zlouporabe droga.

Obojica su kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu te je po završetku kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, dok je 29-godišnjak trenutno nedostupan.

Exit mobile version