ČETVORICA UHIĆENIH

8 kg marihuane, 41 kg speeda, više od 80 tisuća kuna, oružje. Policija u velikoj akciji u tri županije

Ilustracija: Hrvoje Skočić/Riportal

Riječ je o izuzetno kompleksnom kriminalističkom istraživanju u kojem su članovi zločinačkog udruženja pokazali veliki stupanj međusobne organiziranosti!

Dovršeno je višemjesečno kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zločinačkog udruženja i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog odruženja, javlja PU krapinsko-zagorska. Oni su naime pretražili prostore na području PU krapinsko-zagorske, PU zagrebačke i PU primorsko-goranske, zajedno s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije, i u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta pa završili kriminalističko istraživanje

Tijekom kriminalističkog istraživanja na više lokacija su provedene dokazne radnje te je tako prilikom pretraga pronađeno ukupno:

-8 070.18 grama marihuane,
-41 271.4 grama amfetamina (speed),
-88 litara kemikalija (amfetaminskog ulja),
-2 953.78 grama kokaina,
-38 grama tableta MDMA,
-6.5 mililitara ulja konoplje,
-jedna lovačka malokalibarska puška i jedan pištolj,
-digitalne vage, drobilice, mobiteli,
-više od 80 tisuća kuna.

Četiri hrvatska državljana su uhićena i predana pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava protiv njih podnesena je Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, prenosi RTL.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari