AKCIJA USPJELA! Riječanin pronašao vozača koji je na Škurinjama razbio auto a zatim pobjegao u noć

„Hvala još jednom od srca svima koji su pomogli i bili uključeni na bilo koji način.“, poručio je Riječanin kojemu je stradao parkirani automobil

Noćna mora svakog vlasnika automobila! Dok je vlasnik već bio u krevetu u svom domu na Škurinjama, oko ponoći s petka na subotu u Ulici Save Jugo Bujkove jedan vozač bijelog VW Golfa zabio se noćas u njegov parkirani automobil I potpuno ga uništio. Dotični je potom nastavio vožnju do kraja ulice gdje je skinuo tablice sa svoga automobila i pobjegao u noć…

U takvom slučaju gotovo je nemoguće naplatiti štetu od osiguravateljske kuće po bilo kojoj osnovi, pa je oštećeni Riječanin pokrenuo akviju potrage putem društvenih mreža i web portala u kojoj su veliki doprinos dali i čitatelji portala Riječanin koji su masovno dijelili obavijest o akciji potrage na svojim profilima na društvenim mrežama.

I potraga je urodila plodom!

„Dotični gospodin mi se javio i želi da se sutra nađemo i riješimo to. Tako da… našao sam ga! I to je upravo gospodin čije podatke sam dobio. I hvala još jednom od srca svima koji su pomogli i bili uključeni na bilo koji način. Lijepo je vidjeti ljudskost i slogu na djelu.“, napisao je na svom Facebook profilu Riječanin koji će sada imati potrebne podatke o ozročniku štete kako bi mogao ishoditi plaćanje popravka svoga vozila.

Obojici vlasnika vozila želimo najpovoljnije rješenje ovoga incidenta a čitateljima zahvaljujemo, i uime oštećenika, na aktivnom sudjelovanju u potrazi!

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari