TEŠKA SITUACIJA

Apokaliptične scene kod Skradina! Požar je došao do kuća, stanovnici nemoćno gledaju!

Na požaru kod Skradina situacija je ozbiljna jer je požar došao do objekata, no srećom nitko nije stradao, rekao je danas poslijepodne glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

U požaru kod Skradina, koji je buknuo rano ujutro, situacija i dalje nije pod nadzorom. Puše jak vjetar i požar je intenzivan. Zatvorena je cesta Ićevo – Rupe. Na požarištu su trenutačno 82 vatrogasca i 33 vatrogasna vozila te 3 AT i 4 CL aviona. Požarom je zahvaćena trava, nisko raslinje i borova šuma.

Požar, uz četiri kanadera, gase pripadnici JVP-a Šibenik, IVP-a Šibenik te DVD-a uz Dubravica, Sv. Jurja Kistanja, Ervenika, Zablaća, Šibenika i Skradina. Županijski vatrogasni zapovjednik Darko Dukić kazao je za Danas.hr da se požar širi prema naselju Plastova i da je situacija teška. Za sve stanovnike s požarom zahvaćenog područja koji se osjećaju nesigurno i ugroženo, otvorena je Osnovna škola Skradin (Put Križa 1) gdje će biti osigurana hrana, piće i prenoćište, piše Net.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari