NESREĆA PO POVRATKU S KARNEVALA

Auto se zabio u alegorijska kola na A7, nekoliko osoba je ozlijeđeno. Vraćali se s povorke Riječkog karnevala

Noćas je na autocesti A7 iznad Bakra vozilo naletjelo na alegorijska kola s Hreljina. U nesreći su četiri osobe ozlijeđene

Za sudionike maškarane povorke Riječkog karnevala s Hreljina finale dana nije proteklo kako je trebalo. Naime, nešto prije 21 sat u alegorijska kola koja su se vraćala s povorke zabio se automobil.

Nesreća se dogodila na dionici A7 između čvor Sveti Kuzam i čvora Hreljin. Na mjesto nesretnog događaja vrlo brzo stigli su djelatnici hitnih službi a nekoliko osoba prevezeno je na hitni trakt KBC-a na Sušaku. Ozlijeđene su četiri osobe, potvrdio nam je jedan od sudionika nesreće iz Hreljina, no na svu sreću svi su nakon obrade već pušteni na kućnu njegu.

Do nesreće je došlo kada su se alegorijska kola, koja je vuklo ‘pick up’ vozilo, kretala u smjeru Hreljina a u alegorijska kola se zabilo osobno vozilo koje se kretalo u istom smjeru.

“Alegorijska kola svijetlila su poput Betlehema i nije mi jasno kako nas vozačica tog osobnog vozila nije vidjela.”, otkrila nam je osoba koja se vozila u pick up vozilu koje je vuklo alegorijska kola. “Osobno vozilo moglo se bez problema prestrojiti u lijevu prometnu traku i tako nas prestići, nije mi jasno zašto se to nije dogodilo i zašto se vozilo zabilo u nas”, prepričava nam sudionik nesreće.

Ujedno, prepričava i strahotu nakon udarca: “Mi u pick-up vozilu osjetili smo da se iza nas jako zatreslo, zanijelo nas je jako, no vještinom našeg vozača zaustavili smo se na cesti bez posljedica. No kada smo izašli iz vozila, imali smo što vidjeti – alegorijskih kola praktički više nije bilo, ostaci kola bili su razasuti po cesti, i prvo što smo napravili počeli smo dozivati i tražiti članove naše obitelji i prijatelje. Svi su se, na svu sreću, brzo javili i vidjeli smo da nema fatalno ozlijeđenih što je bilo ogromno olakšanje u trenucima kada smo doživjeli i preživjeli strašan šok.”.

Promet je jedno vrijeme bio potpuno zatvoren u pravcu Krka.

Našim sugovornicima s Hreljina poželjeli smo brzi oporavak i da čim prije krenu u osmišljavanje i izradu novih alegorijskih kola za Riječki karneval iduće godine!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari