U ROVINJU

Autom u Istri pretjecao Nijemca na biciklu, zakačio ga i teško ozlijedio pa pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Ilustracija/Pixsell

Rovinjska policija zaprimila je dojavu kako je jučer, 1. listopada oko 13.50 sati, došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen biciklist.

Do nesreće je došlo kada je nepoznati vozač upravljao kolnikom cestom D303 iz smjera Putini u smjeru Rovinjskog sela, kada je započeo radnju pretjecanja 54-godišnjeg biciklista, njemačkog državljanina, koji se kretao ispred njega istom kolničkom trakom. Prilikom pretjecanja došlo je do kontakta automobila i biciklista te je biciklist izgubio kontrolu nad biciklom i pao na kolnik, a nepoznati vozač automobila se udaljio s mjesta prometne nesreće bez da je 54-godišnjaku pružio adekvatnu pomoć, objavila je istarska policija. 

Ozlijeđeni biciklist prevezen je u pulsku bolnicu, gdje su mu utvrđene teške ozljede poradi čega je zadržan na daljnjem liječenju.

Policijski službenici tragaju za vozačem automobila koji je napustio mjesto nesreće te pozivamo građane koji imaju informacije o nesreći da se jave u Policijsku postaju Rovinj-Rovigno ili na broj telefona 192, piše Index.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari