Bacio djecu s balkona kuće na Pagu: Monstrum nepravomoćno osuđen na 30 godina zatvora!

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Za svako dijete dobio je osam godine zatvora i morat će na psihijatrijsko liječenje

Josip Rođak (54), koji je bacio vlastitu djecu s balkona kuće na Pagu osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora od 30 godina!

Za svako dijete dobio je po osam godina zatvora i odmah će morati na psihijatrijsko liječenje. Ujedno, dokazana mu je bitno smanjena ubrojivost u trenutku počinjenja monstruoznog dijela.

Zastrašujući događaj zbio se 28. veljače prošle godine, a sreća u nesreći jest što nije bilo kobnih posljedica. Nakon što su bačena s prvog kata, djeca su se oporavila, iako je dvoje bilo u teškoj situaciji po primitku u bolnicu.

Zahvala za to ide policiji i Hitnoj, koji su brzo stigli na mjesto događaja pa pružili pomoć djeci. U tom trenutku, mališani su imali tri, pet, sedam i osam godina, a kad su pronađeni, bili su bez svijesti.

Rođaku je za nedjelo prijetilo i 40 godina zatvora, ali u obzir je uzeta olakotna okolnost bitno smanjene ubrojivosti. Nije isključeno da zbog toga pravomoćna presuda bude blaža no što je ova prvotna, nepravomoćna.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari